en lång -två korta

så låter min laptop när den startar, fruktansvärt irriterande. Man kan få liv i den om man ger den en liten smäll på luckan där minnet sitter, men då får man se till att man skriver väldigt lugnt och försiktigt samt sitter väldigt stilla med datorn i knät.

Annars fryser fanskapet, och allt man inte lyckas spara är förgånget.

Jag avskyr att vara datorlös, nästan lika illa som att ha en fungerande dator, men inget nät. 3 dagars datorlöshet ger ett hundratal olästa blogginlägg, ~1200 olästa mail, och en massa nyheter (som jag iofs läser på text-tv, men jag saknar bilderna).

Ska strax bege mig och inhandla dagens expressen. Mest för att jag är nyfiken på expressen-Robbans bilder från bordellerna i Tyskland.  Jag antar att det är någon uppladdning inför VM…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType