.: Skandalernas morgon

Suck. Politik. Nyheter.

Att Folkpartiet haft tillgång till SAPnet är ju helt underbart, tänk vilken bra informationskälla de haft under massvis av månader. Synd att det tas upp i samband med rubriker som i stil med “Så här skyddar du din dator från intrång” när det egentligen handlar om en politiker inte klarat av att ha ett annat lösenord än sitt förnamn, det ska vara minst lika pinsamt för denne som för Folkpartiet.

Sporten då.

Pojkarna Mellberg, Zlatan och Chippen fick “sparken” för att de hade varit ute efter läggdags. Hur fånigt får det bli?
Högsta hönset Lagerbäck vill tydligen göra sig populär. Nyhetsmässigt sett kommer den här dagen att blir spännande.

Lagerbäck är i alla fall lite tuff som sätter ner foten. Gissningsvis kommer tisdagen att bestå av spekuleringar kring detta. Varför fick inte pressen ställa frågor till Lagerbäck? Var det något annat som låg bakom detta utspel?
bloggar.se om: Politik, Folkpartiet, fotboll, zlatan, Socialdemokraterna

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType