.: Tack & hej, SR P5 Radio Stockholm

En kanal, en epok går i graven. En radiokanal som jag faktiskt tyckt om. Bra programvärdar, vanlig musik, mycket bra trafikinformation och framförallt, ingen jävla sport.

Nu kommer sportkanalen P4 att flytta in på 103.3 istället, och först om en månad (2a april) kommer en avart av gamla P5 att köra igång igen. Kanalen ska tydligen heta SR Metropol och den ska sändas på 93.8MhZ.

Jag antar att de fått en del klagomål då de hela sista veckan har tutat i lyssnarna att det är bra med förändringar, och att de gladeligen lämnar över till systerkanalen P4.. Gladeligen? Yeah right. Hur många får behålla sina jobb efter den här förändringen? Eller jobb förresten, alla kör väl projektanställningar?

Jag ska troget lyssna på P5 fram till klockan 1500 då de slutar sända och lämnar över till P4.

Nej, jag är inte bitter 😉

Did you like this? Share it:

2 Responses to .: Tack & hej, SR P5 Radio Stockholm

 1. Urban says:

  Hej!
  Jag har fortfarande inte kommit över att står P4 på bilradions RDS. För min del känns det som om någon har stuckit kniven i en av mina bättre ungdomsvänner.

  I stället för att putsa (läs varumärkesvård) på bordssilvret slänger man det i sjön. Dessutom relativt obemärkt.

  /Urban

 2. […] Jag gnällde för ett tag sedan om att SR P5 Radio Stockholm skulle läggas ner. Jag hade stora förhoppningar på den nya kanalen som skulle starta en månad senare att den skulle likna gamla Radio Sthlm. Nu har jag gett den en chans men tyvärr, det är så taskig utsändning på den frekvensen så att till och med reklamradion Bandit (106.3) fungerar bättre. […]

    More from author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType