.: Avstyckning

Tele2 fortsätter att sälja ut bolaget. Näst på tur att säljas är den Danska verksamheten. Jag hoppas verkligen att Telenor tar hand om mina föredetta kollegor. Förutom att försäljningen ger en miljard slantar i kassan kommer det säkert att ge en hel del mer i synergier mellan bolagen, gissningsvis fleråriga MVNO-avtal och trafikutbyten som annars inte skulle ha gått igenom.

Förra gången man “sålde” ett land var det Frankrike som såldes till SFR. Jag tar upp min gamla postitlapp som jag skrev för ngt år sedan och prickar av ytterligare ett land som jag trodde skulle gå under klubban. 6 länder finns på lappen, två är redan avbockade…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType