.: offline internet?

För en massa år sedan var det inne med att kunna vara offline, synka mail lokalt, läsa webbsidor offline. Men kom igen, det är år 2007, hur ofta är man offline? När jag är offline vill jag verkligen vara det, och behöver jag komma online så finns det oskyddad wifi över hela världen, wifi som går att köpa sig access till, gprs 2g/3g och slutligen modem.

BetaAlfa skriver om nya google gears som tar dig tillbaka till nittonhundratalet. Att vara offline med sina rss-flöden eller websidor.

En fd kollega till mig gjorde en parodi på offline internet för en massa år sedan, internet på en cdrom. Det komiska med “Peters internet” är att han verkar förvirra många typer av människor. Han har fått beställningar på cd-skivan men även glåpord som att han är knäpp, från såna som inte förstår att det bara är ett skämt.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType