.: Heder och ära till mig

– Heder och ära till dig.

Det var det han skrev, Johan, som jag tipsade om ett jobb som han kunde söka. Han sökte, och fick gå på intervju, och fick jobbet. Grattis till Johan.
– Wow! Hon verkar vara riktigt bra kandidat .

En kompetent tjej, som antagligen får ett riktigt flexibelt jobb som passar hennes vardag, och som framförallt passa företaget hon behövs på. Det är inte riktigt klart än, men de ska träffas och göra upp om några dagar.

– Oj, vilken ball kille! Precis en sån som jag söker. Såg till att boka in en träff med honom så fort han hade tid. Ofantligt mycket tack för tipset om honom.

En f.d kollega som jag rekomenderade till en företagare i Borås. De verkar vara precis vad den andra söker. Förhoppningarna är stora på att det går i lås.

Det här är bara ett litet urplock av de sista veckorna. Det är så att jag ärligt funderar på vad jag egentligen håller på med. Borde jag syssla med rekrytering/HR istället för att vaska omkring som tekniker? Jag har ett stort nätverk som innehåller kompetens inom alldeles för många områden, men framförallt inom data/IT/säkerhet/programmering/nät
Just ja, en annan resurs jag hittade fick sitt tremånaders projektjobb konverterat till en tillsvidaretjänst förra veckan. Grattis!

Nåväl.

Did you like this? Share it:

5 Responses to .: Heder och ära till mig

 1. Nettan says:

  Hmm. Jag kanske ska anlita dig 😉

 2. cjl.se says:

  Det är inte så att du känner att du redan har anlitat mig sedan flera år? Om än subtilt, så om du tänker efter har du fått ett par “erbjudanden” under åren som gått, senast bara för någon dag sedan 😉

    More from author
 3. Nettan says:

  jaja 😉
  Jo jag vet… Men jag är för feg… Men jag jobbar på det. Inte alltid så lätt att veta vad man vill göra när man blir stor 🙂
  Lycka till i skogen!

  Jag nämde för F att du var intresserad av en lunchdate 😉

 4. Nettan says:

  Idag kom jag ett stort steg närmare ett beslut.. Har tagit nån sorts timeout för att fundera lite..

 5. cjl.se says:

  Försökte maila dig, det gick mindre bra. adressen du angett finns inte hos leverantören.. :/

    More from author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType