.: Hjälp! Jag vill köpa systemkamera!

Efter att ha haft ovanstående rubrik som ‘draft’ i flera månader och skrivit ett stycke då och då hittade jag Magnus Nelson som skrev om precis samma sak.

Jag får rätt ofta kamerafrågor. -Vad ska jag köpa? -Vilken optik ska jag köpa?

För att förenkla det hela rätt rejält så är mitt grundtips:

Finns det fler i din omgivning som använder systemkamera? Har alla samma märke? Köp då samma system som de har. Ni kan nyttja varandras optik och kunnande om era kameror. Diskutera problem och hitta lösningar.
Läs Magnus inlägg.

Did you like this? Share it:

2 Responses to .: Hjälp! Jag vill köpa systemkamera!

 1. Magnus says:

  Tack för länkningen!

    More from author
 2. flix says:

  Precis sådär går det till runt mig. Vi är tre kollegor (och en hel hög andra vänner) som alla kör Canon EOS 350D. Det är väldigt behändigt.

  Ett annat hett tips till den som inte är extrem är:
  “Vad kör alla andra (alltså inte bara dina polare)?”
  Det som tillverkas i stora upplagor blir mer prisvärt och det finns förmodligen mer kringutrustning tillverkat av andra märken och fler valmöjligheter och det är lättare och billigare att komplettera och ersätta. Det är ett argument till att hålla sig till de stora märkena och vanliga modellerna.

    More from author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType