.: "Paparazzi" – Inte så hett i Sverige

Det finns ju inte direkt någon större marknad för pap-bilder i Sverige, men trots allt säljs det en hel del kändisbilder. De flesta är tagna av mingel- och rödamattanfotografer och är ju faktiskt rätt snälla i sin natur.

Sen finns ju smygbilderna, såna syns inte så ofta i Sverige. Den sista skrällande smygbilden är väl den på fd Statssekreterare Ulrica Schenström och TV4killen Anders Pihlström som fyllehånglade lite. Aftonbladet är nog den tidning som faktiskt lyckas bäst med att hitta uppdragen samt skicka ut rätt gubbe för jobbet.  PO Sännås och Peter Wixström tillhör väl de mest aktiva.
P3 Special hängde med Poppe Linge och Nicola Chessa (från hotgossip.se) ut på stan en kväll när de försökte skaffa bilder på Justin Timberlake och hans flickvän.

Lyssna på repotaget här.  Det sändes i söndags och ligger kvar i 30 dagar.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType