.: Telia vs Tele2

Tele2 går ut hårt och hojtar om att de är billigast på mobilt bredband, visst är det sant, men de är också den enda operatören som har en maxgräns på 5 överförda gigabyte per månad, spräcker du den gränsen blir du nertvingad till gprs-hastighet, 38,4kbps.

Telia å andra sidan kör hårt på reklamkontot just nu. Det är många nya abonnemangsformer och erbjudanden som man kan tacka ja till. Det som Telia inte går ut och berättar är att om du ny- eller om-tecknar ett abonnemang så åker du på en fakturaavgift på 19kr per faktura.

Så, det är egentligen precis som vanligt, den ena är billigast med förbehåll. Den andra har roligare erbjudanden, med extraavgifter som man inte alltid får reda på om man inte läser det finstilta.

Nu är det måndag, nu kör vi!


Creative Commons License photo credit: kalleboo

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType