.: Utmaningen som kom av sig..

Jag hade ju som plan att ha tre godkända bilder under Mars månad, igår var inboxen fortfarande tom, inget mail som berättade om jag var godkänd eller inte. Idag däremot damp det önskvärda mailet ner, två bilder godkända, och nu får jag slanga upp bilder bäst jag vill, även om de i fortsättningen kommer att granskas. Det dröjer nog ett bra tag innan man slipper granskningen. Här är iaf de två godkända bilderna, nu ska jag bara tagga dem med 15+ nyckelord samt prissätta dem.

2007-07-03-clidstrom-_mg_0527-482-copy.jpg 2007-10-31-clidstrom-img_3546-484-copy.jpg

Här finns den fantastiska kollektionen på två bilder, och man kan också följa alla fortsättningsvis uppslängda bilder.

Andra bloggar om: , ,

Did you like this? Share it:

3 Responses to .: Utmaningen som kom av sig..

 1. Isidor says:

  De där var ju stiliga. Får du själv sätta pris på bilderna? Det var intressant. Jag trodde du överlät det på bildbyrån, och sedan bara fick provision…

    More from author
 2. cjl.se says:

  Man kan dels sätta helt egna priser eller använda tre olika förbestäda prisnivåer som photoshelter angett. De förbestämda priserna är nog enklast att använda. Fördelen som jag ser med shelter är att de även har nyhetsbilder, vilket gör att jag kan nå ut med nyhetsbilder lite längre än svenska landsortstidningar och kvällspressen.

    More from author
 3. Mats says:

  Utmaningen som kom av sig ja… Jag är (och förblir??) hopplöst sist i denna utmaning! Ska försöka få tummen ur, nån vacker dag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType