Det årliga gnället

Efter att ha spenderat några veckor i Västerbotten så slår det aldrig fel. Lokal reklam, vare sig det är i TV eller i radio, är fruktansvärt dålig. Den blir bara sämre ju längre bort från hufvudstaden man kommer. Det är inte ofta jag lovordar stollholm, men när det gäller reklam och reklammakare så verkar alla reklamare flytta dit, och det märks på lokal radio- och tvreklam.

En snabb liten lista på mina största TV-reklamhatobjekt just nu.

 1. Norra trä och bygg
 2. Mats-Åke på Teg
 3. ICA Kvantum

Radio vill jag inte ens tänka på. De sista tre åren har jag nog inte hört en enda bra radiojingel när jag varit här uppe.

Andra bloggar om: , , , ,

Did you like this? Share it:

2 Responses to Det årliga gnället

 1. emil says:

  Jag håller till fullo med, men kan inte riktigt engagera mig tillräckligt i reklam för att gnälla 😛

  emils senaste blogginlägg Lukas 2008/05/23

    More from author
 2. nms says:

  Jag tittar på TV en till två gånger per månad, slänger all reklam jag får i brevinkastet utan att titta på det och lyssnar aldrig på radio. Den enda lokalproducerade reklam jag utsätts för är den som dyker upp på lokala websiter, men jag måste väl erkänna att det inte går en dag utan att jag irriterar mig över bristande korrekturläsning och konceptidéer från högstadiet. Dock måste poängteras att detta inte bara gäller reklamen utan även rena artiklar och notiser på nyhetssiter som vk.se.

  Inte så konstigt då att dagens ungdom knappt kan stava och inte lärt sig ett uns grammatik, när “den äldre generationen” är helt obrydd. Hos gemene man skiljer sig dock detta inte nämnvärt mellan storstadsbor och lantisar, det är bara i media man märker någon egentlig förbättring i relation till befolkningstätheten.

    More from author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType