Vad är det med annonsörerna på Fotosidan?

Efter att jag varit på Robert Hammars workshop förra helgen blev jag naturligtvis fylld av inspiration och idéer. Eftersom jag saknar vissa tillbehör för att kunna göra allt jag vill göra, så jag har under veckan spenderat en del tid till att hitta begagnade blixtar, radiosändare/mottagare, stativ osv. En hel del av det jag saknar finns på Fotosidan.se och deras prylmarknad. Jag har under veckan kontaktat säkert 10 annonsörer, men _ingen_ av dem har svarat, eller ringt upp.

Om man har en annons ute och säljer prylarna – varför tar man då inte bort annonsen? (Två av annonsörerna plockade bort annonsen efter att jag kontaktat dem, men hörde aldrig av sig).

Nu slutar det nog med att jag köper ett par sändare från Cyberphoto eller Scandinavian istället.

Did you like this? Share it:

One Response to Vad är det med annonsörerna på Fotosidan?

  1. […] inspiration och nytänk – Rekommenderas starkt.” Calle Lindström, hämtat från Kurser.se. Läs vilka problem Calle har råkat ut för när han ska köpa begagnade blixttillbehör via […]

      More from author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType