Att se en bild

For his eyes only
Creative Commons License photo credit: (be·holder)

Jag såg en bild idag, en bild som jag skulle ha velat ta. Men jag tror inte att min kund skulle ha blivit alldeles lycklig om jag hivade upp kameran och plåtade inne hos dem. Nåväl, jag ska försöka förklara.

Det var en äldre dam som satt vid sin dator och fnissade så jag kikade automatiskt åt hennes håll. Vad som fanns på skärmen var defenitivt inte safe-for-work; en typisk powerpointfil som skickas mellan yngre kollegor på jobbet. Halvnakna bilder på stora feta amerikanska kvinnor osv.

Men just att spara det där ögonblicket när man ser en äldre, gråhårig typisk tant som sitter och tittar på snusk i ett kontorslandskap. Lite nervöst fnissade och kikande bakom axeln för att se att ingen ser vad hon “jobbar” med för tillfället.

Jaja, jag tyckte att det var hysteriskt roligt inombords idag 🙂

Did you like this? Share it:

One Response to Att se en bild

  1. isidor says:

    Hade det inte nästan varit värt att riskera jobbet för det? Jag ser bilden framför mig, och hur du vinner stora priser.

    Du får helt enkelt ragga tag i någon farmor och ta med till jobbet en lördag, sätta henne framför datorn och berätta hur vansinnigt roligt det är med internet och sedan ta bilden igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType