Fotoväskeångest

Jag har fotoväskeångest – deluxe. Visst, jag har ett gäng väskor, men den jag använder till vardags är sliten, väldigt sliten. Modellen är en Lowepro Stealth reporter 600AW. Den är alltid med. Till jobbet, på stan, med vagnen, i bilen, på semestern osv. Jag får plats med ett hus, en längre tele, en vidvinkel, blixt och laptop. Men sen är det stopp. Det går att möblera om så att jag kan ha med mig ett ombyte och laptopladdare om jag ska iväg på någon kortare resa.

För att packa lite mer så använder jag computrekker AV plus, men den är så stor att den inte går att ha med sig överallt. Samtidigt gillar ag inte ryggsäckar till vardags.

the complete seed
Creative Commons License photo credit: reinn

Jag gillar Crumplers väskor, de är snygga och relativt diskreta. Samtidigt har jag inte klämt på ngn som jag faller för. Julen står för dörren och jag vet att en ny väska är inom räckhåll, tyvärr lyckas jag inte uppdatera önskelistan till tomten. Har jag missat en underbar modell som jag kan ha till vardags, som håller en-två hus, minst ett längre tele och laptop? Om man dessutom kan bygga om den till ryggsäck är det ett plus, men egentligen inget krav.

Did you like this? Share it:

4 Responses to Fotoväskeångest

 1. Mats says:

  Har lite samma problem… Behöver en ny, större väska. Är i valet och kvalet, Ryggsäck eller axelväska? Men jag har fastnat för Lowepro Classified 250 AW. Snygg och diskret men den känns lite dyr och kanske onödigt stor… Fast det kanske är bra att ha nått att växa i. Vi får väl hoppas att tomten är snäll i år!

 2. cjl.se says:

  nejdå, det är nog bättre att köpa en lite större väska. Annars blir du bara grinig när du har en för liten väska 🙂 jag funderar på samma väska, alt den uppdaterade versionen av den jag har stealth 650 AW..

    More from author
 3. Bengt says:

  Jag sitter också och funderar på vad för väska jag vill ha och använda. Behöver nog en större med plats för mycket.

    More from author
 4. cjl.se says:

  Det blev en Lowepro Stealth reporter D650 AW. Kanske lite i största laget för en axelväska, Men jag gillar den.

    More from author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType