Fotoware, mest använt och dyrast

Jag letar fortfarande efter en vettig lösning att hantera våra bilder. Helst av allt skulle jag vilja ha något som såg ut som Fotoware’s lösning Fotoweb och distribution manager, men i en vettigare prisklass. Men framförallt, det kan inte rulla under Windows 2003 server, som är Fotoware’s krav.

Så vad vill jag egentligen ha?

  • Lämning via ftp, scp, http eller mail
  • Snabb överblick och iptc-editor
  • Klassificering och utskick till kund, via ftp/mail.
  • Ska helst vara byggt i en opensource-miljö så jag kan anpassa det efter vår verksamhet.

Ska det vara så svårt? Eller, jag är ju såklart villig att betala en slant för att någon bygger det åt oss. Är du sugen? Hör av dig via mail eller i kommentarerna.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType