Beyond the Still

Har du missat tävlingen ‘Beyond the Still‘ som Canon gjort tillsammans med Vincent Laforet? Kortfattat gick tävlingen ut på att Vincent gjorde en första scen, sen fick vem som helst ta över och göra nästa scen, fast tråkigt nog var tävlingen bara öppen för Amerikaner. En jury valde ut den bästa scenen som fick vara avstampet för nästkommande scen osv.

Nu har sex vinnare korats och jag tokgillar resultatet. Den åttonde och sista delen kommer Vincent Laforet att göra tillsammans med de sex etappvinnarna och den ska släppas inom kort. Vincent Laforet beskriver tävlingen på sin egen blogg.

Se de första sju delarna nedan.

The Cabbie from Vincent Laforet on Vimeo.

Chapter 2: Job Security from Runner Runner on Vimeo.

Chapter 3: The Beach from M. Keegan Uhl on Vimeo.

Chapter 4: Allison from Jeff Turick on Vimeo.

Chapter 5: Miracle from Ryan Booth on Vimeo.

Chapter Six: Fool Circle from Marc Jonathan de Jesus on Vimeo.

Chapter 7: Exit Interview from Tony Leech on Vimeo.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType