Extra extra extra! (uppdaterad)

Under några år har jag och Emil irriterat oss en aning på att VK använder sig av EXTRA lite väl ofta. Irritationen är väl egentligen inte så stor utan det har mest blivit en sak som man garvar åt lite då och då.

Med inspiration från sajterna molnmolnmoln.se (som räknar MOLN på IDG.se) och supersupersuper.se (som räknar ordet SUPER på Aftonbladet) så knåpade Emil ihop en liten statistiksajt som i procent visar hur ofta EXTRA-bilden används på VK.se.

Vi ger er EXTRAEXTRAEXTRA.SE 🙂

Graferna visar även färg på användning. Grönt upp till 49%, gult upp till 74% och rött mellan 75-100%

Värt att notera, jag älskar nyheter, och landsortstidningar, och VK är ju ändå tidningen som jag växt upp med, och står till tjänst för att jag fortsatte fotografera under mina tonår.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType